Twee aanrijdingen met dezelfde man bij Geldermalsen

03-03-2008 10:55

Reportage 1 http://www.112rivierenland.nl/fotoalbums/album-1064.html

Geldermalsen - Zaterdagnacht rond 04.00 uur raakte een 28-jarige Duitse automobilist gewond bij twee aanrijdingen op de A15 ter hoogte van Geldermalsen. Eerst reed hij zelf de sloot in, vervolgens werd hij door een passerende auto geraakt toen hij de snelweg opliep om hulp in te schakelen.

De man reed over de A15 richting Rotterdam. Ter hoogte van de oprit Geldermalsen sloeg hij door nog onbekende oorzaak met zijn auto over de kop en belandde in een sloot naast de A15. Hij wist zelf uit de auto te komen en probeerde daarna hulp in te schakelen. Hij liep de snelweg op en zwaaide met zijn armen om aandacht te trekken van een passerende auto. Op dit stuk is echter geen wegverlichting waardoor het erg donker is. De passerende automobilist, een 20-jarige inwoner van Schoonhoven, zag het slachtoffer niet en probeerde de man nog te ontwijken. Hij werd echter nog door de buitenspiegel geraakt.

De Duitse automobilist raakte gewond aan zijn been en voet. Ook was hij onderkoeld. Hij werd met een ambulance naar het Academisch Ziekenhuis in Utrecht gebracht.

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57