Dodelijk ongeval in Winterswijk

05-03-2008 17:08

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=2492

Winterswijk - Een 47-jarige autobestuurder uit het Duitse Borken is dinsdagavond in het Radboudziekenhuis in Nijmegen overleden nadat hij in de middaguren bij een verkeersongeval in Winterswijk ernstig gewond raakte.
Een 57-jarige automobiliste uit Winterswijk liep bij dat ongeval nog onbekend letsel op. Zij werd opgenomen in het ziekenhuis in Winterswijk.

Het ongeval vond omstreeks 17.10 uur plaats op de Kottenseweg in Winterswijk. De bestuurder uit Borken reed richting Winterswijk. De vrouw kwam vanuit de tegenovergestelde richting.

De Duitser kwam, vermoedelijk vanwege een inhaalmanoeuvre, op de voor hem linkerweghelft en botste daar frontaal op de auto van de vrouw uit Winterswijk. Beide bestuurders, die alleen in de auto zaten, raakten bekneld en zijn door de brandweer van Winterswijk uit de auto bevrijd, waarna de slachtoffers per ambulance naar de verschillende ziekenhuizen werden vervoerd. De Verkeersongevallendienst van de politie verrichte sporenonderzoek. (bron: 112 Achterhoek nieuws)

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57