19-jarige jongeman komt om na enstig ongeval in Breedenbroek

28-04-2008 11:20

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=2734

Breedenbroek - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Terborgseweg in Breedenbroek zijn zondagavond 27 april drie gewonden gevallen. Eén van hen overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Het ongeval gebeurde even voor half negen toen de bestuurder richting Ulft reed. In de auto zaten drie jongemannen, een 19-jarige en een 22-jarige uit het Duitse Bocholt en een 23-jarige inwoner uit het Duitse Rhede. De auto met de drie jongemannen, bestuurd door de 23-jarige, kwam op de Terborgseweg door nog onbekende oorzaak aan het slingeren. De auto kwam in de berm en schampte een boom. Vervolgens kwam de auto naast de weg op de kop tot stilstand. De 19-jarige jongeman werd uit de auto geslingerd. De 23-jarige bestuurder zat bekneld in de auto en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De 22-jarige jongeman raakte licht gewond. De traumahelikopter was ter plaatse en heeft 19-jarige jongeman, die uit de auto was geslingerd, meegenomen naar een ziekenhuis. Hij is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Het 23-jarige slachtoffer dat in de auto bekneld zat, kon na anderhalf uur met een Duitse ambulance met vermoedelijk enkele gebroken ribben naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd. De licht gewonde werd eveneens per ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De Dienst Verkeersongevallen Analyse van de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Samen met verklaringen van getuigen en betrokkenen zal getracht worden een beeld te krijgen van de toedracht van het ongeval.(bron: 112 Achterhoek nieuws)

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57