Scooterrijder gewond bij ongeval Wouterswoude

02-06-2008 22:44

Reportage 1 http://www.radionof.nl/?page=1&id=5510

Wouterswoude - Maandagavond vond er op de kruising Voorweg met de Broeklaan een ongeval plaats tussen een personenauto en een scooter. De Scooterrijder die uit de richting van Driesum kwam heeft vermoedelijk de auto die vanaf de Kerklaan de kruising richting Broeklaan wilde oversteken over het hoofd gezien, en knalde hierop tegen de zijkant van de auto.

Door de klap knapte het zijraam waardoor het glas door de gehele auto kwam te liggen, de bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij een kindje wat op de achterbank zat, was behoorlijk geschrokken door het ongeval, en kreeg van de politie een Good Bear.De scooterrijder kwam hard te val en raakte hierbij gewond een ambulance heeft de man met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Bergingsbedrijf Boersma heeft de auto die behoorlijke schade opliep geborgen, de scooter raakte door de klap ontzet en liep verder flinke schade op.(bron: Radio Noordoost Friesland)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57