Automobilist vlucht na eenzijdig ongeval

09-06-2008 16:57

Reportage 1 http://www.kilroynews.net/special/2008-06/20080606-1.htm
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo=6c6...
Reportage 3 http://www.regiomeppel.nl/content/bekijkNieuws.php?ID=3952

Zwolle - Een automobilist uit IJmuiden is vanmiddag gevlucht nadat hij een eenzijdig ongeval had veroorzaakt. Om 12:23 kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval met letsel op de A28 vlakbij Zwolle.

Nabij de afrit Ommen was een auto van de weg geraakt. Vermoedelijk heeft de man de afrit willen nemen maar had te veel vaart. Hierdoor schoof hij van de baan en reed door het talud. Hierna vloog de man over de oprit aan de Ordelseweg en kwam in het talud achter deze oprit in een slootje tot stilstand. De man nam direct de benen na zijn wonderbaarlijke toertocht en vertrok richting een camping aan de Ordelseweg.

De politie heeft de man weten te achterhalen, nam de man in hechtenis en voerden hem af in een politiebus. Deze moest zich even later weer met de dader melden op de ongevalslocatie om de man toch door ambulancepersoneel te laten onderzoeken. Na controle kon de man alsnog in een cel worden geplaatst.

Waarom de man de leaseauto onbemand in de sloot achter heeft gelaten is nog onduidelijk alsmede de reden van vluchten. Berger Leerentveld takelde de B.M.W uit de sloot en bracht hem over naar de stalling. De mannen van Rijkswaterstaat zorgden dat al het verkeer veilig over de oprit kon rijden en namen de aangerichte schade op. (bron: Regio Meppel)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57