Dode vrouw gevonden in De Blesse

25-06-2008 11:41

Reportage 1 http://www.flitsnieuws.nl/nieuws/index.php?content=detail&id=4552
Reportage 2 http://www.meternieuws.nl/item.php?id=4887
Reportage 3 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo=6c6...
Reportage 4 http://www.112opsterland.nl/?nav=home&action=read&cat=4&allie=1242

De Blesse - Het team Grootschalige Opsporing heeft maandagnacht het onderzoek naar de dood van de 52-jarige vrouw uit De Blesse voorgezet. Direct na de ontdekking is door de politie de woning en omgeving afgesloten ter bescherming van eventuele sporen. De aanwezige familieleden en kennissen zijn opgevangen op het politiebureau. Daar is uitgebreid met ze gesproken. Ook is hen ondersteuning van het bureau Slachtofferhulp aangeboden. Ook is een buurtonderzoek in de directe omgeving gehouden.

Het slachtoffer is maandag waarschijnlijk tussen het einde van de ochtend en het einde van de middag om het leven gekomen/gebracht. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Naar verwachting zal op woensdag sectie op het stoffelijk overschot worden verricht in het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. Vandaag, dinsdag, zal het sporenonderzoek in en nabij de woning worden voortgezet. De omgeving van de woning is daarom voorlopig nog afgezet en wordt bewaakt. Ook wordt het buurtonderzoek uitgebreid.

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57