Bejaarde man overrijdt eigen echtgenote

25-06-2008 10:45

Reportage 1 http://www.112achterhoek-nieuws.nl/uitrukken.php?id=2991

Dinxperlo - Een 82-jarige Doetinchemse is dinsdagmiddag 24 juni bij een ongeval op de Emmastraat in Dinxperlo om het leven gekomen. Zij werd aangereden door de auto bestuurd door haar 80-jarige echtgenoot.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.10 uur. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de man de auto wilde parkeren in een parkeervak dat dwars op de rijbaan is gelegen. Zijn vrouw is uitgestapt en bevond zich achter de auto. Op dat moment is de man achteruit gereden en heeft zijn vrouw geraakt. Het is niet duidelijk of de man onwel was of een rijfout heeft gemaakt.

Na het ongeval botste hij tegen een auto aan de overzijde van de rijbaan. Kennelijk overstuur door het gebeurde reed de Doetinchemmer weer naar voren en kwam via een grasveld tegen een gevel van een woning tot stilstand.

Inmiddels waren de hulpverleningsdiensten, waaronder een Duitse ambulance gewaarschuwd. De vrouw is ter plaatse aan haar verwondingen overleden, de man is met een shock overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de pui van de woning gestut en nadat de verkeersongevallendienst haar onderzoek had verricht, werd de auto weggesleept.

Voor diverse getuigen is het Bureau Slachtofferhulp in kennis gesteld. (bron: 112 Achterhoek nieuws)

15 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57