Man dringt woning binnen met bijl

07-10-2008 08:04

Reportage 1 http://www.112achterhoek-nieuws.nl/uitrukken.php?id=3317

Dinxperlo - Een 36-jarige man uit Ulft is zondagochtend 5 oktober in het ziekenhuis opgenomen, nadat hij zich ernstig aan zijn hand verwondde toen hij een woning in Dinxperlo binnen drong waar zijn ex verbleef. De politie onderzoekt het gebeurde.

De politie kreeg rond 04.15 uur een melding dat een man bij een woning aan De Tol was binnengedrongen. Hij had met een bijl de ruit van de voordeur ingeslagen. Eenmaal binnen was er een vechtpartij ontstaan, waarbij hij zijn ex en haar vriend mishandeld heeft. Kort daarop is de man gevlucht. De vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, terwijl een andere politie-eenheid op zoek ging naar de verdachte. Hij werd thuis aangetroffen en bleek dusdanig aan zijn hand gewond, dat behandeling in een ziekenhuis noodzakelijk was.

Hij is hiervoor opgenomen en de politie heeft zondag sporenonderzoek verricht en de bijl aangetroffen. Diverse buurtbewoners hebben iets van het gebeurde meegekregen en dienen te worden gehoord. Ook de bewoner en de ex moeten nog uitgebreid gehoord worden. Het Bureau Slachtofferhulp wordt ook in kennis gesteld. (Bron: 112 Achterhoek nieuws)

15 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57