Ongeval met beknelling in Stiens

25-06-2008 10:22

Reportage 1 http://felkers.punt.nl/?id=423948

Stiens - Zaterdagmiddag, bijna aan het einde van de show, werden we opgepiept voor een ongeval met beknelling aan de Wythusterwei te Stiens. Omdat we allemaal het uitruk tenue al aan hadden, waren we binnen een minuut uitgerukt richting Stiens. Het bleek om een eenzijdige aanrijding te gaan, waarbij het slachtoffer de macht over het stuur verloren was.

Aangekomen op plaats ongeval eerst de weg afgezet. Scherm opgezet. Voertuig van OVD werd in fend-off positie geplaatst. Ambulancepersoneel was inmiddels met het slachtoffer bezig. Airbag hoes geplaatst, en voertuig gestabiliseerd. In het Crash Recovery Systeem alvast de auto opgezocht, voor als er geknipt moest worden. Slachtoffer was inmiddels stabiel. Beide airbags waren niet geactiveerd, dus de passagiers zijde was ook voor ons verboden gebied. Er werd besloten om het slachtoffer via een voorwaartse dakomslag te bevrijden. Toen het dak verwijderd was, is het slachtoffer met de redplank uit zijn benarde positie bevrijd en vervoerd naar MCL. (bron: Brandweer Leeuwarderadeel)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57