Opnames bewakingscamera van dief in Gytsjerk

10-09-2008 19:46


Gytsjerk - Een dief heeft dinsdagavond tussen 22.00 uur en 0.30 uur een inbraak gepleegd bij Super de Boer in Gytsjerk. De man forceerde met enige moeite twee hekken en kon vervolgens diverse containers met levensmiddelen naar zijn auto rijden en uitladen. Bij het uitrijden van de containers ging het soms mis want een aantal kratten bier viel met het nodige lawaai van de container en het opengaande hek raakte zijn auto.

De dief was dusdanig brutaal dat hij na zijn eerste inbraak na anderhalf uur besloot om terug te keren rond 23.55 uur. Het hek was immers nog altijd open. De man nam er bijna drie kwartier de tijd voor om opnieuw goederen uit de berging te halen. In de containers reed hij ze naar zijn auto. De man verdwijnt rond 0.30 uur voorgoed in het duister. Wat de dief niet in de gaten had, was het feit dat zijn inbraak aan de achterzijde van de supermarkt op camera werd vastgelegd. (bron en zie bewakingscamera beelden op Waldnet)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57