Chaos bij ongelukken op afsluitdijk

28-10-2008 18:12

Reportage 1 http://www.jaring-fotografie.nl/www/templates/video.asp?videoid=54
Reportage 2 http://www.112fryslan.nl/zomplog/index.php?content=detail&id=3260

Breezanddijk - Dinsdagochtend rond 10:30 werden ambulances uit Friesland en Noord Holland met spoed naar de Afsluitdijk gestuurd. Ook brandweerkorpsen uit Witmarsum en Makkum werden naar de Afsluitdijk gestuurd voor assistentie.

In de rijrichting Noord Holland naar Friesland botsten vele auto´s en vrachauto´s op elkaar na een forse hagelbui. Ook in de andere rijrichting ontstond daarna een botsing met meerdere voertuigen.

Ook vele politie eenheden uit beide provincies kwamen ter plaatse voor assistentie bij het ongeval en voor het regelen van het verkeer.

Van de circa 12 ambulances, kwamen er 4 uit Friesland en 8 uit Noord Holland. Ook kwamen de traumahelis uit Groningen en Amsterdam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. 10 personen raakten lichtgewond.

De politie sloot de Aflsuitdijk in beide richtingen af waardoor verkeer om moest rijden via de polder. Rond 12:30 waren alle 15 wrakken geborgen en werd de Afsluitdijk weer opengesteld voor verkeer. (bron: 112 Fryslan)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57