Ongeluk Tiel met alcohol in het spel

01-11-2008 16:31

Reportage 1 http://www.112rivierenland.nl/fotoalbums/album-1290.html

Tiel - Vrijdagavond rond 18.30 uur raakten twee auto’s elkaar frontaal op de Grotebrugse Grintweg-Oost in Tiel. Een van de bestuurders bleek onder invloed te zijn van alcohol.

Een getuige zag een auto vanuit Ingen over de Grotebrugse Grintweg-Oost richting Tiel rijden. Vlak voor de rotonde met Lingewei, kwam de bestuurder, een 22-jarige inwoner van Tiel, op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer. Daar reed hij tegen een 53-jarige automobilist uit Eck en Wiel.

Uit de blaastest van de 22-jarige man bleek dat hij onder invloed was van alcohol. Hij moest echter naar het ziekenhuis voor zijn verwondingen en kon dus niet mee naar het politiebureau voor ademanalyseonderzoek. In het Rivierenlandziekenhuis in Tiel werd daarom bloed afgenomen.

De 53-jarige man werd ook met de ambulance naar het Rivierenlandziekenhuis gebracht. Hij had hoofd- en nekklachten.

Van de Tielenaar die teveel had gedronken, is het rijbewijs ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De politie heeft een verzoek gedaan bij het Centraal Bureau voor Rijvaardigheid om de rijvaardigheid van deze bestuurder te onderzoeken.(bron: 112 Rivierenland)

12 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57