Kluiskrakers botsen op undercover-politieauto

23-09-2010 09:32

Reportage 1 http://www.112-lekstroom.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=424:...

Nieuwegein - Na een kluiskraak heeft een vluchtauto een undercover politieauto geraakt. Toen de auto langs de verkeerde kant een vluchtheuvel raakte hij de politieauto frontaal. Hierbij heeft de politieagente die in de auto zat een hoofdwond opgelopen, zij is later afgevoerd per ambulance.

De verdachten hadden geen gelukkige vluchtpoging. Nadat ze hoorden dat er politie aankwam, reden ze in de auto een doodlopende straat in. 2 Mannen zijn er daar uitgesprongen, waar de auto omkeerde en terug reed. Op de Laagravenseweg botsten ze op de politieauto. Enkele verdachten zijn daar uit de auto gesprongen, en hebben hun vluchtpoging met de voet voortgezet. Verder onderzoek met honden en een helikopter had nog succes, 2 verdachten zijn opgepakt. Ook een derde man werd opgepakt. Een Duitse vrachtwagenchauffeur was toeschouwer van het spektakel, en heeft een derde man eigenhandig in de kraag gevat. De drie aangehouden verdachten zijn 27, 31 en 47 jaar oud.

Bij verder onderzoek is uitgewezen dat de verdachten op de Laagravenseweg een kluis aan het openbreken waren. De politie heeft de kluis, de auto en een vrachtwagen die mogelijk gebruikt is bij de inbraak in beslag genomen. Onderzoek daar de aangehouden en ontkomen verdachten wordt voortgezet.

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57