Woningen verwoest na flinke gasexplosie in Workum

01-11-2008 16:36

Reportage 1 http://www.112nederland.nl/Friesland/nieuws/4484/
Reportage 2 http://www.112fryslan.nl/?node=2&action=show&newsid=2654

Workum - Een gasexplosie heeft vrijdagmiddag voor verwoestende schade gezorgd aan een dubbele woning aan de Buterikkers in Workum. Om 17.25 uur werd melding gemaakt van een explosie waarbij een dubbele woning volledig ingestort was. Een meisje dat in een van de woningen verbleef is licht gewond ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

De drie anderen die in de woning aanwezig waren konden het pand snel verlaten en bleven daarbij ongedeerd. In de andere getroffen woning waren ten tijde van de explosie geen personen thuis. In verband met de mogelijkheid van ontploffingsgevaar is de politie overgegaan tot de ontruiming van de omliggende huizen. Nadat dit gevaar was geweken en de gasleidingen bij de getroffen woningen waren afgekoppeld konden omwonenden weer terugkeren naar hun huis. De precieze oorzaak van de gasexplosie wordt onderzocht door de technische recherche. De betrokkenen bewoners worden door de gemeente Nijefurd opgevangen. (bron: 112 Nederland)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57