Ongeval zorgt voor lange files te Sauwerd

08-11-2008 09:24

Reportage 1 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/4542/

Sauwerd - Vrijdagmiddag heeft zich een ongeval voorgedaan op de Provincialeweg tussen Sauwerd en Winsum. Door dit ongeval ontstonden in beide richtingen lange file`s.

De bestuurder van een bestelbus kwam uit de richting van Sauwerd en wilde linksaf slaan richting Klein Wetsinge. Een achterop komende automobilist zag dit te laat, en klapte op zijn voorganger. De bestuurder van de achterop komende auto had nekklachten en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Ook de brandweer is ter plaatse geweest, zij hebben de vrijgekomen benzine/olie opgeruimd en daarna het wegdek schoon gespoten. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht. Tijdens het ongeval en het onderzoek hiernaar, is de weg lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Hierdoor ontstonden in beide richtingen 2 lange file`s. Berger Faber heeft beide voertuigen geborgen. (bron: 112 Groningen)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57