Auto in de sloot bij Wijnaldum

15-11-2008 10:05

Reportage 1 http://www.regionoordwestfryslan.nl/index.php?content=detail&id=1535

Wijnaldum - Vrijdagmiddag rond kwart voor 12 ontvingen politie en ambulance een spoedmelding met als locatie de afrit Midlum (afrit 19) op de N31 richting Harlingen.

Eenmaal daar aangekomen troffen de hulpdiensten echter niks aan. Hierop besloot met de omgeving te doorzoeken. Een 4 tal politieauto's doorzochten de omgeving van de afrit en de snelweg, in een later stadium werd ook vanaf de kant van Wijnaldum de weilanden doorzocht. Na een kwartiertje werd het betreffende incident aangetroffen en spoeden alle hulpdiensten naar deze locatie.

Vlak buiten Wijnaldum trof men een auto aan welke in de sloot was beland. De bestuurster, een uit Polen afkomstige inwoonster van Sexbierum, was vanuit Sexbierum onderweg geweest naar Leeuwarden, toen zij door de wegstremming tussen Dongjum en Franeker niet de snelweg kon bereiken besloot ze binnendoor richting Wijnaldum te rijden met als doel bij Harlingen de snelweg op te gaan. Echter raakte ze met haar linker voorwiel in de berm en verloor de macht over het stuur.De auto schoot over de weg en kwam tot stilstand in de sloot aan de andere kant van de weg. De bestuurster kwam met de schrik vrij en was al uit de auto toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. De auto is door een berger uit Harlingen overgebracht naar een garage te Sexbierum. (bron: Regio Noordwest Fryslan)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57