Urenlang bekneld bij dodelijk ongeval Leeuwarden

12-12-2009 17:05

Reportage 1 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=1935

Leeuwarden - Leeuwarden - Bij een zeer ernstig ongeval op de N31-Waldwei is donderdagavond een 52-jarige man uit Lemmer om het leven gekomen.

De bestuurder botste met zijn voertuig frontaal op een vrachtauto. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De auto belandde in de berm. De vrachtwagen belandde samen met nog een andere wagen ook in de berm. Eén van de wagens belandde op de zij, waarna de 2e vrachtwagen met de cabine tegen deze omgeslagen vrachtwagen botste. De bestuurder van de gekantelde wagen kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de 2e vrachtwagen, een 26-jarige man uit Musselkanaal, heeft zeker vijf uren lang bekneld gezeten in zijn cabine.

De man kon uiteindelijk pas in de loop van de nacht worden bevrijd uit zijn benaderde situatie. Het bevrijden van het slachtoffer duurde zo lang omdat de hulpdiensten zeer voorzichtig te werk wilden gaan om erger letsel te voorkomen. Hij is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden.

Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. In verband met het onderzoek en de opruimwerkzaamheden is de N31 in beide richtingen afgesloten. De verwachting is dat in de loop van de ochtend de weg weer vrijgegeven kan worden. (Bron: HV Nieuws)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57