Auto tegen boom bij Drogeham

03-01-2009 17:10

Reportage 1 http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/23588/Auto_tegen_boom_bij_Drogeham.html
Reportage 2 http://www.radionof.nl/nieuws/auto-tegen-boom-hamsterpein-drogeham

Drogeham - Vrijdagavond rond de klok van 21:45uur heeft een eenzijdig ongeval plaats gevonden op het Hamsterpein tussen Drogeham en Augstinusga. Hierbij raakten twee mannen gewond. De automobilist reed richting Augustinusga en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. In de berm werd een boom geraakt , waarna de auto om de boom heen tolde en tot stilstand kwam.

De brandweer van Drogeham kwamen samen met twee ambulances en het Mobiel Medische Team uit Groningen(MMT) ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De twee inzittenden zaten bekneld en moetsen door de brandweer worden bevrijd. Ook kwam de brandweer van Buitenpost om met zwaarder redgereedschap assistentie verlenen. De bijrijder was al snel door de brandweer uit het wrak gehaald. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten.

De bestuurder bleek bekneld met zijn benen in het voertuig te zitten. Het koste anderhalf uur om hem uit zijn benarde positie te bevrijden. Hij werd na stabilisatie, met begeleiding van een trauma-arts, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van zijn letsel is nog niks bekend.

De ravage op de weg en naast gelegen fietspad was groot. De auto raakte door de klap totaal vernield. De doorgaande weg werd door de politie gedurende het ongeval afgesloten voor al het verkeer. Bureau Verkeersongevallen Analyse van politie Fryslân heeft een onderzoek gedaan naar de juiste toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het wrak weg gesleept. (Bron: Radio Noordoost-Friesland)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57