Auto over de kop op A73 tussen Venray en Venlo

26-01-2009 07:50

Reportage 1 http://www.112Venlo.nl/content/view/174/26/

Grubbenvorst - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A73 tussen Venray en Venlo, richting Venlo en ter hoogte van Grubbenvorst zijn zondagmiddag rond vijf uur zes personen gewond geraakt. Een daarvan is ernstig gewond.

Het gaat om een 19-jarige bestuurster uit Venray die om nog onbekende redenen de macht over het stuur verloor, tegen de middengeleider botste waarna de auto diverse malen over de kop sloeg en langs de rijbaan op een zijkant terecht kwam. De andere vrouwelijke inzittenden zijn woonachtig in Venray (19,17,17), Deurne (17) en Swolgen (17). Voor zover nu bekend zijn drie van hen opgenomen in ziekenhuizen in Venlo en Boxmeer.

In eerste instantie werd ook de traumahelikopter ingeroepen, maar deze kon bij aankomst weer direct vertrekken. De brandweer heeft één inzittende uit de auto moeten bevrijden.

De oorzaak van dit ongeval is vooralsnog onbekend. Vermoedelijk is de bestuurster in botsing gekomen met de middengeleider en vervolgens naast de rijbaan op een zij terechtgekomen. (bron: 112 Venlo)

12 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57