Ongeluk met vier auto's bij Azewijn

04-02-2009 20:03

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=3780

Azewijn - Woensdagochtend vond er rond 08:35 uur een ongeval plaats op de kruising Terborgseweg – Dr. Hoegenstraat – Langeboomsestraat in Azewijn. Er waren vier auto’s bij dit ongeval betrokken. Twee personen raakten gewond.

Een 54-jarige automobilist uit Borculo en een 45-jarige automobiliste uit Silvolde reden achter elkaar op de Terborgseweg richting Zeddam. Er zat een aanhangwagen achter de auto van de 54-jarige automobilist. Op bovengenoemd kruispunt sloeg de 54-jarige man af naar links, de Dr. Hoegenstraat op. Hij verleende hierbij geen voorrang aan een hem tegemoetkomende 51-jarige automobilist uit ’s Heerenberg. Hierdoor ontstond tussen hen een aanrijding. De 51-jarige automobilist wilde uitwijken en reed vervolgens tegen de auto van de 45-jarige automobiliste aan.

De auto van een vierde automobiliste, een 68-jarige vrouw uit Megchelen, werd door de aanhangwagen van de 54-jarige automobilist geraakt. De vrouw stond te wachten op de Dr. Hoegenstraat.De 51-jarige bestuurder raakte gewond. Hij is naar de huisarts gebracht. Een 32-jarige vrouw uit ’s Heerenberg die bij hem in de auto zat is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (bron: 112 Achterhoek nieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57