Licht gewonden bij aanrijding op beruchte kruising Azewijn

18-05-2009 19:34

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=4188

Azewijn - Op de kruising Terborgseweg N335 met de Langeboomsestraat in Azewijn heeft maandagmiddag een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto plaatsgevonden. Een echtpaar in de personenauto raakte licht gewond.
Het ongeval gebeurde even na half drie. De chauffeur van een vrachtwagen reed over de Langeboomseweg en wilde de N335 oversteken. Daarbij zag de man een automobilist die over de N335 richting Etten reed over het hoofd. Een aanrijding was het gevolgen. Aanvankelijke was niet duidelijk of er gewonden waren. Ambulance, brandweer en politie werden naar de plek van het ongeval gestuurd. De automobilist en zijn vrouw raakten licht gewond. Personeel van een ambulance kon ze ter plaatse behandelen.
De vrachtwagen chauffeur bleef ongedeerd. De politie heeft en onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Dit is het zoveelste ongeluk op de Terborgseweg. Alleen in 2008 al lieten twee mensen het leven en raakten diverse mensen gewond bij ongevallen. (bron: 112 Achterhoek nieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57