Twee ernstig gewonden bij ongeval Brummen

13-02-2009 18:42

Reportage 1 http://gelrenieuws.nl/2009/02/ernstig-verkeersongeval-tussen-brummen-en-eerbe...
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c5957546d773d3d&playzideo...

Brummen - Een man en een vrouw zijn vrijdagochtend ernstig gewond geraakt toen hun auto’s frontaal op elkaar botsten op de Eerbeekseweg in Brummen.

De aanrijding vond rond kwart over elf plaats. Om nog onduidelijke reden is één van beide voertuigen op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Een frontale botsing was het gevolg. De auto’s werden bestuurd door een 33-jarige vrouw en een man, beide afkomstig uit Brummen. Hulpdiensten, waaronder een mobiel medisch team (MMT), kwamen ter plaatse. Beide bestuurders zaten bekneld en zijn met behulp van de brandweer bevrijd. Beide zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Achter één van de auto’s betrokken bij de frontale botsing reed nog een derde automobilist. Zijn auto raakte licht beschadigd. Deze bestuurder mocht na controle door de ambulancemedewerkers zijn weg vervolgen. De auto’s worden afgesleept. De Verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in.(bron: GelreNieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57