Ongeval met vier gewonden Augustinusga

21-02-2009 15:39

Reportage 1 http://www.radionof.nl/?page=42&album=1485
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c5969576e413d3d&playzideo...

Augustinusga - Vrijdagavond om 22.15 uur zijn vier personen gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Turfloane nabij Augustinusga. Een auto met vier inzittenden, allen uit Surhuisterveen, wilde volgens getuigen een andere auto inhalen. Hierbij raakte de automobilist met de wielen in de linker berm en schoot na een stuurcorrectie over de rijbaan in de rechterberm. Daar kwam het voertuig tot stilstand tegen een boom. Vermoedelijk zijn door de klap enkele inzittenden uit het voertuig geslingerd. De bestuurder raakte bekneld.

Hulpdiensten rukten massaal uit. Naast 4 ambulances en de brandweer van Drogeham kwam ook het MMT-team ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De bestuurder werd door de brandweer uit het wrak bevrijd. Alle inzittenden zijn per ambulance met onbekend letsel over gebracht naar ziekenhuizen in de regio.

Bureau Verkeersongevallen Analyse van politie Fryslân heeft een onderzoek ingesteld naar de precieze oorzaak. Gedurende het ongeval en het onderzoek werd de weg door de politie voor al het overige verkeer afgesloten. Bergingsbedrijf Van Kammen uit Surhuisterveen kon met enige moeite de auto weer los krijgen van de boom. Het wrak zat er compleet om de boom heen gevouwen. Rond half één is de weg weer vrij gegeven. (bron: 112 Marum)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57