Automobiliste onder invloed tegen boom

02-03-2009 18:00

Reportage 1 http://www.112achterhoek-nieuws.nl/uitrukken.php?id=3872

Heelweg - Een 35-jarige automobiliste uit Ruurlo is zondagavond 1 maart gewond geraakt toen zij met haar auto tegen een boom bij het Slingepad in Heelweg is gereden. Ze had al eerder die avond een aanrijding in Groenlo en was daarna doorgereden. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, daar bleek ze onder invloed van alcohol. De politie heeft haar daarop aangehouden.

De politie kreeg rond 18:00 uur een melding van doorrijden na een aanrijding in Groenlo. Even later meldde een automobilist op de Rijksweg A18 dat een bestuurder onder invloed richting Zelhem reed. Het bleek om dezelfde auto te gaan. Uiteindelijk is de vrouw rond 18.50 uur bij het Slingepad aangetroffen waar ze tegen een boom tot stilstand was gekomen.

Ze had pijn aan haar gezicht en benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De Ruurlose is per ambulance naar het ziekenhuis in Winterswijk overgebracht, daar bleek ze een alcoholpromillage van 1,5 te hebben. Daar is ze voor aangehouden, de politie heeft een proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs ingetrokken.

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57