Afrit A18 Doetinchem Oost afgesloten na ongeval

12-03-2009 20:07

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=3914

Doetinchem - Onderaan de afslag Doetinchem Oost van de A18 in Doetinchem heeft donderdagochtend een verkeersongeval plaatsgevonden. Drie mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Onderaan de afslag, die kruist met de Terborgseweg, vond rond half twaalf een ongeval plaats waarbij twee personenauto’s en een vrachtwagen betrokken raakten. Een automobiliste raakte bij het ongeval gewond. De brandweer moest het dak van haar auto’s knippen om haar te bevrijden. Ze werd met rug- en nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de andere auto zaten een vader en een klein kind. Het kindje zou een hoofdwond hebben opgelopen. Ook zij werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Volgens politiewoordvoerder Anton de Ronde is de personenauto van de vader en het kindje mogelijk door rood licht gereden. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

De afslag was enige tijd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de afslag Doetinchem West.(bron: 112 Achterhoek nieuws)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57