Zwaar ongeval op Frieslandroute

17-03-2009 18:48

Reportage 1 http://www.regiohoogeveen.nl/news/10948/Zwaar-gewonde-op-N381-Frieslandroute....
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo=6d3...
Reportage 3 http://www.meternieuws.nl/item.php?id=5532

Zweeloo - De provinciale weg N381, de zogenaamde Frieslandroute tussen Drenthe en Friesland deed dinsdagochtend (nacht) weer van zich spreken. Op deze inmiddels, door z'n veel ernstige ongevallen beruchte weg, ontstond rond 02.00 uur een grote ravage toen, in een flauwe bocht, een bestelauto en een tankwagen geladen met meel frontaal met elkaar in botsing kwamen.

De man in de bestelauto raakte bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Naast de brandweerkorpsen van Hoogeveen en Beilen kwamen ook twee ambulance teams en het mobiel medisch team uit Groningen voor hulpverlening ter plaatse.

De politie heeft de sporen ter plaatse opgenomen om de oorzaak te achterhalen. Over hoe het ongeval exact is gebeurt, is nog niets bekend maar dat een van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht is gekomen is zeker. De tankauto met meel kantelde na de aanrijding en kwam deels op de weg en in de sloot tot stilstand. De bestelauto kwam eveneens in de wegberm tot stilstand. De wrakstukken lagen over zo'n 150 meter over de weg verspreidt. De provinciale weg N381 tussen Wezup en Westerbork zal nog een groot deel van de dag afgesloten blijven voor de berging van de tankwagen. Overigens werd de provinciale weg vorig jaar door rijkswaterstaat nog gereconstrueerd om de weg veiliger te maken. De N381 wordt niet voor niets de dodenweg genoemd. (bron: Regio Hoogeveen)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57