Zwaar ongeval op N348 tussen Raalte en Lemelerveld

13-11-2009 21:21

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2009/11/12/zwaar-ongeval-op-n348-tussen-raalte-en-...

Lemelerveld - LEMELERVELD – Vanavond omstreeks half acht raakte op de N348 bij Lemelerveld een bestelbus met aanhanger en een auto betrokken bij een ongeluk. De 45-jarige bestuurder van deze auto is hierbij zwaar gewond geraakt.

Hulpdiensten, waaronder de brandweer van Lemelerveld en enkele ambulances, waren snel ter plaatse. De bestuurder van de auto moest door de brandweer uit zijn auto gehaald worden, waarna hij naar het ziekenhuis in Deventer kon worden afgevoerd. De 42-jarige bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

De N348 is voor al het verkeer enige tijd afgesloten geweest. Politie begeleide een omleiding ter plaatse. Berger Leerentveld verzorgde de afvoer van de twee wagens.

De verkeersongevallenanalyse onderzocht het ongeval. Vermoedelijk was de bestuurder van de personenwagen verkeerd gereden en gebruikte hij de invoegstrook van het naast gelegen restaurant om te keren. De bestuurder van de bestelbus dacht dat de man wilde invoegen. De bestuurder van de personenauto stuurde zijn auto in een 360 graden bocht, waardoor de bestuurder van de bestelbus hem niet meer kon ontwijken, aldus enkele ooggetuigen. (Bron: Regio Salland)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57