Bestelbus schept auto op N348 te Raalte

13-08-2009 19:47

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2009/08/13/bestelbus-schept-auto-op-n348-te-raalte/

Raalte - Tegen half vijf in de middag kwam er bij de hulpdiensten van Raalte de melding van een ongeval te Raalte. Bij aankomst bleek een auto te zijn geschept door een bestelbus ter hoogte van oversteek de Steege met de N348.

Ambulance, politie en brandweer personeel haasten zich vanmiddag naar de opgegeven plek. Bij aankomst bleek het gelukkig mee te vallen. Alle inzittenden van de auto’s waren op eigen kracht uit hun voertuig gekomen. Ambulance personeel onderzocht de betrokken personen. De verwondingen vielen mee zodat ambulance personeel snel weer terug kon keren. Er zijn geen gewonden overgebracht naar het ziekenhuis.

De ter plaatse gekomen brandweerlieden hoefden ook niet in actie te komen en konden terug keren naar de kazerne. De politie zorgde voor een goede doorstroming van het overige verkeer.

Het ongeval gebeurde toen een blauwe bestelbus via de Steege de N348 over wilde steken. Hierbij zag de bestuurder een grijze auto over het hoofd die over de N348 reed. De bestuurder van de grijze auto kwam uit de richting van Ommen. (Bron: Regio Salland)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57