Brandweer zoekt persoon in het water na vondst scooter in Raalte

19-09-2010 16:02


Raalte - RAALTE – Vanochtend omstreeks tien over negen werd er melding gemaakt van een verlaten scooter langs het kanaal tussen Lemelerveld en Raalte, op de Wolthaarsdijk Westzijde. Hierop werd de brandweer van Luttenberg, duikers uit Zwolle en Deventer, ambulance en politie gealarmeerd.

Bij aankomst op de locatie lag er in de berm een scooter maar de bestuurder was nergens te bekennen. Merkwaardig was dat naast de scooter één paar schoenen stond. De brandweer van Luttenberg heeft de omgeving afgezocht maar niets aangetroffen.

Bij aankomst van de duiker uit Zwolle ging deze meteen het water in om het kanaal af te zoeken. In de tussentijd ging de politie polshoogte nemen bij de woning van de eigenaar van de scooter.

Op het moment dat de duikers van Deventer assistentie wilden verlenen in het water had de politie de eigenaar van de scooter gevonden. Hij bleek in zijn bed te liggen. De scooter was die avond kapotgegaan waarna hij hem achter heeft gelaten.

Toen de brandweer dit van de politie door kreeg werd de duiker uit het water gehaald. Ongeveer een uur na de melding konden de hulpdiensten weer richting de kazerne.


8 jaar geleden

Brandweer zoekt persoon in het water na vondst scooter in RaalteAdd to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57