Jonge bestuurder zwaar gewond bij ongeval in Gorssel

23-09-2009 11:07

Reportage 1 http://gelrenieuws.nl/2009/09/jonge-bestuurder-zwaargewond-bij-ongeval-in-gor...

Gorssel - GORSSEL – De politie onderzoekt een ongeval waarbij dinsdagavond 22 september op de N348 tussen Zutphen en Deventer een 19-jarige automobilist uit Gorssel zwaar gewond raakte. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg omstreeks 21.15 uur een melding van een zeer ernstige aanrijding op de Zutphenseweg (N 348) vlak voor Gorssel. Alle hulpverleningsdiensten rukten uit en troffen een zwaar beschadigde auto met daarin de bestuurder aan. De auto was vanuit de richting Zutphen gekomen en tegen een boom gebotst.

Het slachtoffer werd door brandweer- en ambulancepersoneel uit het wrak bevrijd en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Hij liep in ieder geval diverse botbreuken op. De weg is vermoedelijk tot middernacht afgesloten voor het doorgaande verkeer in verband met het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie en het opruimen van het autowrak.

De aanleiding voor het ongeval is nog niet bekend en de politie verzoekt mensen die hierover duidelijkheid kunnen geven, te bellen met 0900 – 8844. (Bron: GelreNieuws)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57