Flinke blikschade tweetal voertuigen door afgebroken tak

26-06-2009 20:46

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Warnsveld - In de nacht van donderdag op vrijdag is een tweetal voertuigen flink beschadigd doordat deze op de Lochemseweg (N348) op een gevallen tak botsten.

Door nog onbekende oorzaak is tijdens deze vrijwel windstille nacht de enorme tak van de boom geknapt en op de weg gevallen. De chauffeur van het busje dat richting Lochem reed, merkte de tak op de weg te laat op om een botsing te kunnen voorkomen.

Even later naderde een bestelauto uit tegenovergestelde richting. Zij waren op de terugweg na een avondklus. De medepassagiers probeerden hun collega nog te waarschuwen, maar ook deze chauffeur kon een botsing met de afgebroken tak niet meer voorkomen.

De bestuurders en inzittenden van beide voertuigen konden hun voertuig zelf verlaten. Het overige verkeer kon op tijd tot stilstand gebracht worden, waardoor meer ongevallen voorkomen konden worden. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich met name met de bestuurders beziggehouden. Zij leken ongedeerd, maar zijn voor de zekerheid onderzocht. De brandweer van Almen heeft de tak in stukken gezaagd en deze tezamen met de overige ongevalsresten opgeruimd. Ook de politie kwam ter plaatse, nadat zij elders een lekke band hadden verwisseld. Na ruim een uur kon de weg weer vrijgegeven worden. (Tekst van: IJsselnieuws)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57