Overstekende auto door taxi geschept

15-05-2009 20:06

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2009/05/14/overstekende-auto-geschept-door-taxi-op...
Reportage 2 http://www.meternieuws.nl/item.php?id=5692
Reportage 3 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b3447616d673d3d&playzideo=6b3...

Raalte - Rond tien voor drie uur in de middag kwam er bij de brandweer van Luttenberg de melding dat er een ongeval zou zijn op de N348 nabij Raalte. Bij aankomst bleek een overstekende auto geschept te zijn door een taxi.

De brandweer van Raalte werd tevens opgeroepen om te assisteren, maar vertrok enkele minuten later naar een melding in Lemelerveld.

Toegesnelde ambulance personeel begonnen met het verlenen van de eerste hulp aan de bestuurder van de auto. De bijrijdster was ongedeerd uit de auto gekomen. Ook de taxichauffeur kon op eigen kracht zijn auto verlaten. De bestuurder is door ambulance personeel onderzocht en samen met de brandweer uit de auto gehaald. Hierop is de man met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen analyse heeft het ongeval onderzocht. De bestuurder van de grijze auto afkomstig van Raalte, wilde ter hoogte van De Steege oversteken en heeft vermoedelijk de taxi komende uit de richting Lemelerveld, over het hoofd gezien. De taxibestuurder kon niet meer remmen en heeft de auto geschept. (bron: Regio Salland)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57