Ravage bij ongeval op N35 tussen Nijverdal en Raalte

19-03-2009 20:51

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2009/03/18/gewonden-grote-ravage-en-lange-files-na...
Reportage 2 http://www.kilroynews.net/special/2009-03/20090318-1.htm
Reportage 3 http://www.meternieuws.nl/item.php?id=5537
Reportage 4 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo=6d3...

Haarle - Op de N35, de Almeloseweg van Nijverdal naar Raalte, heeft rond 15.15 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagencombinatie en een personenauto. In de auto zaten twee vrouwen en drie kinderen. De vrouwen zijn door de brandweer uit de auto bevrijd en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo.

De drie kinderen zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur is bij de aanrijding licht gewond geraakt en zal zich onder doktersbehandeling stellen.

De auto kwam uit de richting van Raalte en reed richting Nijverdal. Door onbekende reden is de auto op de verkeerde weghelft terecht gekomen. De tegemoetkomende vrachtwagenchauffeur uit Ter Aar (Drenthe) heeft nog geprobeerd om de auto te ontwijken. Desondanks kon hij een aanrijding niet meer voorkomen. De vrachtwagen is bij de uitwijkmanoeuvre in de berm terecht gekomen en gekanteld. Hierdoor kwam 26 ton meel op de straat en het naastgelegen fietspad terecht.

Beide rijstroken waren afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat heeft er voor gezorgd dat het verkeer werd omgeleid. Tegen kwart over negen vanavond is de weg weer vrijgegeven.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog niet bekend. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie Twente doet onderzoek naar de toedracht.
(bron: Regio Salland)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57