Zeven gewonden bij aanrijding op N35 bij Haarle

24-07-2008 20:26

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2008/07/24/zeven-gewonden-bij-aanrijding-op-n35-bi...

Haarle - Gisteravond omstreeks 21.35 uur kregen de brandweer en politie Twente een melding van een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s op de Almeloseweg. Hierbij raakten zeven personen gewond. Allen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpverleners troffen ter plaatse twee personenauto’s die een frontale aanrijding hebben gehad. Uit het eerste ingestelde onderzoek is gebleken dat twee dames uit Raalte van 60 en 61 jaar in de richting van Raalte reden en door nog onbekende oorzaak frontaal aangereden zijn door een tegemoetkomende auto.

De tegemoetkomende auto werd bestuurd door een 36-jarige Almelose, zij had vier passagiers, haar zoon van 13 en dochter van 15 jaar en twee Duitse meisjes van 11 en 13 jaar. Alle zeven betrokkenen zij dusdanig gewond geraakt dat zij met onbekend letsel zijn overgebracht naar de ziekenhuizen in Zwolle, Almelo en Hengelo. Het 13-jarige Duitse meisje is in kritieke toestand middels een “ijltransport” overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede.(bron: Regio Salland)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57