Ernstig ongeval tussen twee auto's op N35 Raalte

19-10-2009 10:22

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2009/10/18/ernstig-ongeval-n35-te-raalte/

Raalte - RAALTE – Tegen vier uur in de middag kwam er bij de hulpdiensten een melding van een ongeval op de N35 in Raalte richting Heino. De hulpdiensten spoedde zich naar de plek des onheils en troffen daar twee zwaar beschadigde auto’s aan. De hulpdiensten waren enige tijd druk met hulpverlening aan de zes slachtoffers.

Van de zes slachtoffers is een bestuurder zwaar gewond geraakt. Een auto -met twee inzittenden- uit de richting van Zwolle, reed slingerend over de weg toen hij over de linker weghelft kwam. Een tegemoetkomende auto -met vier familieleden erin- kon de auto niet meer ontwijken en botste schuin tegen elkaar.

Het gezin kwam schuin naast de weg, in een droge sloot, terecht. Moeder en dochter moesten voor controle naar het Zwolse ziekenhuis worden gebracht. Vader en de andere dochter bleven, ondanks alles, vrijwel ongedeerd.

De bestuurder van de andere auto werd met heupletsel naar het Deventer ziekenhuis gebracht. Zijn vriendin raakte lichter gewond. Beide auto’s zijn total-loss, en werden door een berger afgesleept.

De weg was anderhalf uur door de politie afgezet. Het verkeer werd ter plaatse omgeleid. (Bron: Regio Salland)

12 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57