Gecompliceerde botsing N372 bij Peize

23-09-2009 11:09

Reportage 1 http://ditispeize.nl/
Reportage 2 http://www.112nederland.nl/Drenthe/nieuws/6997/

Peize - Peize - Dinsdagmiddag heeft rond drie uur een aanrijding met meerder voertuigen plaats gevonden. De bestuurder van de donkerblauwe Golf wilde vanaf de Roderweg de Driebergendijk oprijden. Hij moest echter wachten voor de zwarte Polo vanuit de richting Roden. De bestuurder van de Land Rover, ook uit de richting Peize, had te laat in de gaten dat de Golf stilstond. In een laatste poging om de Golf te ontwijken stuurde hij langs de Golf maar raakte deze nog vol in de hoek.
De Golf werd hierdoor op de linker weghelft gedrukt en kwam toen in botsing met de zwarte Polo.
De Polo kwam met een forse botsing tot stilstand op de tractor die op de Driebergendijk stilstond om ook de Roderweg op te kunnen draaien. Een vrouwelijk inzittende van de Polo is hierbij gewond geraakt, hoewel ze zelfstandig uit de auto is gekomen is ze door de ambulance naar het UMCG gebracht. De tractor kon nadat de VOA alles in kaart had gebracht zijn weg vervolgen. De twee Volkswagens zullen vermoedelijk total-loss verklaard worden. Ze werden net als de Land Rover door berger Doorenbos afgevoerd.
Omdat er maar twee agenten aanwezig waren om alle verklaringen op te nemen diende het verkeer zichzelf langs het ongeval te loodsen. Gelukkig hield iedereen hierbij voldoende rekening met elkaar, want fietser, voetgangers, auto's en vrachtwagen's over een fietspad is eigelijk vragen om moeilijkheden. (Bron: ditispeize.nl)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57