Voertuig te water in Gouda

30-03-2009 18:43

Reportage 1 http://112hm.nl/web/2009/03/29/voertuig-te-water-goudse-poort-gouda/

Gouda - Meerdere mensen zijn zondag 29 maart rond 12.30 uur op de Goudse Poort te hulp geschoten bij een te water geraakte automobilist.

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de 21 jarige man uit Capelle aan den IJssel van de weg en kwam op z’n kant in het water te liggen. Mensen en agenten sprongen te water en door gezamenlijke inspanning lukte het ze de auto weer om te duwen. De bestuurder lag daardoor niet meer onder water en kon door de brandweer uit de auto gehaald worden. Voor onderzoek en onbekend letsel werd de bestuurder naar het Groene Hart Ziekenhuis gebracht.

De samenwerking tussen te hulp geschoten mensen en de hulpdiensten was hartverwarmend. Op de wal werden mensen met dekens opgevangen en bekeken door ambulancepersoneel. De brandweer stelde doucheruimte en droge kleding beschikbaar voor mensen die dat wilden. Dankzij de snelle hulp maakt het slachtoffer het inmiddels goed.(bron: 112 Hollands Midden)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57