Auto niet meer te redden na brand in Luttenberg

15-04-2009 18:34

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2009/04/13/auto-niet-meer-te-redden-na-brand-in-lu...

Luttenberg - Rond het middaguur kwam bij de brandweer van Luttenberg en Hellendoorn de melding dat er een voertuig in brand zou staan op de Buurtschapsweg in Luttenberg. Bij aankomst bleek het vuur al om zich heen te slaan. Nadat de vlammen gedoofd waren handelde de brandweer van Luttenberg het verder af, en vertrok de brandweer van Hellendoorn weer richting de kazerne.

De chauffeur van de auto had enkele minuten voordat de brand ontdekt werd al een brandlucht geroken. Nadat hij niets kon ontdekken is hij verder gereden. Op de Buurtschapsweg kwamen de vlammen uit het dashboardkastje tevoorschijn. Hij heeft hierop de auto aan de kant van de weg gezet en heeft de brandweer gebeld.

Het vuur sloeg zo hard om zich heen dat de brandweer niet kon voorkomen dat de auto uitbrandde. Vermoedelijk is er kortsluiting ontstaan in de het dashboardkastje omdat de motor van de BMW nog helemaal intact is. Nadat de brand geblust was, en de auto op een bergingsvoertuig geladen was, werd de weg weer vrijgegeven.(bron: Regio Salland)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57