Twee autobranden in een uur tijd

22-04-2009 07:48

Reportage 1 http://www.rijssen112.nl/nieuwsbericht.php?id=211

Rijssen - Kort nadat de motor afsloeg kwam rook onder de motorkap vandaan. Niet veel later volgden de vlammen. Vanavond overkwam het de eigenaar van een Peugeot aan de Wethouder H.H. Korteboslaan in Rijssen.

Rond vijf voor tien werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand aan bovengenoemde straat. Ter plaatse viel niet veel meer te redden. Het motorcompartiment stond volledig in brand. Het vuur was snel onder controle. Wolves autoberging sleepte het voertuig af.
Voor de eigenaar was het een grote teleurstelling. De auto was namelijk nog geen twee weken in zijn bezit.

Rond kwart voor elf werd brandweer Rijssen wederom gealarmeerd voor een autobrand. Ditmaal was het aan de N350 (Rijssensestraat) in Wierden, ter hoogte van de 1e Nieuwstadsweg. Hier reedt een bergingsvoertuig met een auto achterop. Terwijl de chauffeur in zijn spiegel kijkt, ziet hij de auto branden. Hij kan de auto snel van het voertuig afkrijgen, waarna hij de brandweer alarmeert en met zijn voertuig het overige verkeer waarschuwt d.m.v. zwaailichten. Deze auto werd geblust met schuim. Ook hier was de brandweer het vuur snel meester. (bron: Rijssen 112)

15 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57