Grote hennepkwekerij aangetroffen in Wervershoof

29-04-2009 17:38

Reportage 1 http://www.nuvideo.nl/algemeen/26258/grote-hennepkwekerij-ontdekt-in-werversh...

Wervershoof - Op het Driehuizen in Wervershoof werd woensdagochtend een grote hennepkwekerij aangetroffen van circa 6400 planten. Het bedrijfspand was gebarricadeerd door allemaal kuubkisten voor het agrarisch bedrijf wat hier gevestigd was. In de kisten bleek een gangenstelsel te zijn gemaakt om bij de achtergelegen loods te komen waar in een ruimte de kwekerij was gevestigd. Nuon stelde vast dat er minimaal 15 keer geoogst is in de kwekerij. Er was sprake van het illegaal aftappen van stroom.

Er werd nog onderzoek gedaan in twee andere panden van de eigenaar. Op de Vleetweg in Grootebroek werd hennepafval aangetroffen en benodigdheden voor hennepkweek. In het andere pand aan de Broekerhavenweg in Grootebroek werd een ontmantelde kwekerij aangetroffen.

De 41-jarige vrouw van de eigenaar werd aangehouden. Zij wordt verhoord op het politiebureau. Naar de 46-jarige eigenaar wordt onderzoek gedaan. Beide verdachten komen uit Wervershoof.

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57