Drie gewonden bij frontale botsing Wervershoof

10-07-2009 19:00

Reportage 1 http://112venhuizen.nl/regionaal/drie-gewonden-bij-frontale-botsing-werversho...

Wervershoof - Vrijdagmorgen rond 11.30 uur vond er op de kruising Markerwaardweg N240 / Droge Wijmersweg in Wervershoof een aanrijding plaats tussen een busje en een personenauto. Omdat er vermoedelijk sprake was van beknelling kwamen de hulpdiensten met groot mariaal ter plaatse.

Het busje sloeg linksaf van de Droge Wijmersweg de Markerwaardweg N240 richting Medemblik op, maar verleende daarbij geen voorrang aan de auto die uit de richting van Zwaagdijk kwam rijden. Hierdoor ontstond een frontale aanrijding waarbij de drie personen van de auto gewond raakte zij zijn met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van het busje bleef ongedeerd. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd door de aanrijding. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen dan ook afgesleept. De Verkeers Ongevallen Dienst van Politie heeft ter plaatse een onderzoek ingestelt naar de aanrijding. De Markerwaardweg was ongeveer anderhalfuur afgesloten voor het overige verkeer. (Bron: 112 Venhuizen)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57