Automobiliste en drie kinderen gewond na ongeval

13-05-2009 21:54

Reportage 1 http://www.112achterhoek-nieuws.nl/uitrukken.php?id=4160

Eibergen - Bij een ongeval op de kruising Needseweg met de Rietmolenseweg in Eibergen heeft woensdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een automobiliste en drie kinderen raakten gewond.

Het ongeval vond rond 15 uur plaats. Een bestuurder van een tractor wilde op de kruising links afslaan. Net op dat moment wilde de automobiliste de tractor inhalen. De auto van de vrouw kwam naast de weg in een sloot terecht. De vrouw en drie kinderen die bij haar in de auto zaten raakten gewond. Volgens de politie werd automobiliste met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de drie kinderen werden naar het ziekenhuis overgebracht, één van hen liep een gebroken neus op. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg was lange tijd afgesloten. (bron: 112 Achterhoek Nieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57