Man gewond bij eenzijdig ongeval in Eibergen

04-06-2009 20:16

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=4227

Eibergen - De politie heeft zaterdag 30 mei een 23-jarige man uit Wageningen aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een ongeval veroorzaakte. De man raakte hierbij zelf gewond. De man krijgt proces-verbaal voor het rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De automobilist reed omstreeks 13.45 uur met hoge snelheid over de Kormelinkweg in Eibergen richting de Molenweg. In een flauwe bocht kwamen hem twee fietsers tegemoet die hij ternauwernood kon ontwijken. Hierdoor raakte hij echter de macht over het stuur kwijt, raakte in een slip en belandde op de kop in een weiland.

Een blaastest wees het gebruik van alcohol uit. De man raakte lichtgewond en werd meegenomen naar het ziekenhuis waar hij een nacht ter observatie moest blijven. In het ziekenhuis heeft men een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan duurt enige tijd. De auto moest worden afgesleept.(bron: 112 Achterhoek nieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57