Automobiliste overleden bij ongeval N360

30-06-2009 19:45

Reportage 1 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/6342/automobiliste-overleden-bij-...
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c5947616e773d3d&playzideo...

Ten Post - Een automobiliste uit Garrelsweer is maandagavond in het ziekenhuis overleden na een eenzijdig verkeersongeval eerder die middag in Ten Post.

De vrouw reed in haar auto over de N360 toen ze door onbekende oorzaak van de weg raakte. Via een boom kwam ze met haar voertuig in het naastgelegen Damsterdiep terecht. De Garrelsweerse werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Direct na het ongeval sprongen getuigen en een politieagente in het water om het slachtoffer uit de auto te halen. Ambulancepersoneel heeft vervolgens de hulpverlening overgenomen. Duikers van de brandweer hebben enige tijd in het water gezocht naar eventuele andere inzittenden van de auto. Het was niet duidelijk of er meerdere mensen in de wagen zaten. Ook was niet duidelijk of eventuele andere slachtoffers uit het voertuig waren geslingerd. Na enige tijd kon blijken dat het slachtoffer alleen in haar auto had gezeten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.(bron: 112 Groningen)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57