Twee gewonden bij ongeval Zwolle

12-07-2009 21:00

Reportage 1 http://www.regiozwolle.nl/index.php?option=com_content&task=view&...
Reportage 2 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=11538

Zwolle - Diverse hulpdiensten werden vanmiddag opgeroepen om met de hoogste spoed naar de Vechtdijk te gaan. Volgens de eerste meldingen zou daar een aanrijding tussen twee voertuigen hebben plaatsgevonden. Iets later bleek dat de aanrijding op de Ordelseweg was gebeurd. Een bestuurster van een Peugeot 206 was komende vanaf de Kranenburgweg in de bocht de controle over haar voertuig verloren.

Ondanks heftig tegensturen was er geen houden meer aan. De Peugeot kwam op de verkeerde weghelft terecht waar net een Daewoo Nubira reed. Deze botste vol in de flank waarbij de bijrijder van de Peugeot bekneld kwam te zitten. De zwangere bestuurster werd opgevangen in een brandweerauto. De bestuurder van de Daewoo werd ter plekke onderzocht maar bleek zo geen verwondingen te hebben. De brandweer verwijderde met het hydraulisch redgereedschap de deuren en de middenstijl. Hierdoor werd er voldoende ruimte gecreëerd om het slachtoffer op de wervelplank te krijgen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Een inmiddels tweede opgeroepen ambulance haalde de zwangere vrouw op voor een uitgebreide controle voor haar en het ongeboren kind. Nadat de mannen van de verkeersongevallendienst alles in kaart hadden gebracht kreeg berger Leerentveld de taak om de 2 wrakken van de weg te halen. De mogelijke oorzaak van dit ongeval heeft te wijden aan de regenval die oliën en vetten vanuit het asfalt omhoog doet spoelen waardoor het plaatselijk erg glad kan worden. (Bron: Regio Meppel)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57