Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval

05-08-2009 09:54

Reportage 1 http://www.regiosteenwijkerland.com/index.php?p=nieuws&berichtid=2009...

Steenwijk - Dinsdagmiddag is de bestuurder van een personenauto gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Schansweg in Steenwijk.

Door een nog onbekende oorzaak belandde de automobilist in de berm, en schoot rechtdoor richting de Meppelerweg. De auto sloeg hierbij over de kop, en kwam even later in de bebossing tot stilstand.
Militairen van de kazerne in Havelte zagen het allemaal gebeuren, en wisten de deur van de Ford Fiesta te forceren, om zo de onfortuinlijke bestuurder uit het wrak te halen. Zij verleenden eerste hulp aan het slachtoffer, tot de hulpdiensten ter plekke waren.
Dit duurde slechts enkele minuten, waarna zij het slachtoffer onder hun hoede namen. De man werd kort hierna, met vooralsnog onbekende verwondingen, per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.
Intussen had de Steenwijker brandweer de accuklemmen van de Fiesta verwijderd, en de auto overeind geholpen. Hierna mocht bergingsbedrijf Leerentveld de zwaargehavende Ford afvoeren. (Bron: Regio Steenwijkerland)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57