Drietal aangehouden voor gewelddadige overvallen Steenwijk, Gorredijk en Oudeschoot

08-12-2010 12:16

Reportage 1 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=3958

Steenwijk - Een drietal mannen, van 15, 18 en 19 jaar, zijn aangehouden op verdenking van gewelddadige overvallen op een snackbar in Oudeschoot, een automobilist, een horecagelegenheid in het park Rams Woerthe in Steenwijk, en een cafetaria in dezelfde stad.

Op dinsdagochtend 26 oktober werd een snackbar aan de Archimedesweg in Oudeschoot door drie mannen overvallen. De gemaskerden bedreigden medewerkers met een mes, en kregen sigaretten en geld mee.

Vrijdagmorgen 29 oktober werd een inwoner van Nij Beets in Gorredijk overvallen. De gemaskerde mannen overvielen hem toen hij stond te wachten op zijn collega's. Collega's kwamen net op tijd aan, en gingen in achtervolging. De drie konden hierbij ontkomen.

Zondag 17 oktober werd om 20.45 in een koepel bij het park Rams Woerthe in Steenwijk een overval gepleegd. Deze horecagelegenheid werd beheert door geestelijk gehandicapten van het nabijgelegen dagencentrum De Slinger. Deze werden bestolen van geld, alcohol en een GSM. Zaterdagavond 13 november gingen de overvallers weer op pad in Steenwijk. Deze keer gingen ze naar de snackbar 'Bestaria' op het Schar in Steenwijk. De drie kwamen via de achterdeur binnen, en bedreigden twee aanwezige medewerkers met een mes.

De politie kwam de daders op het spoor via tips. De drie zijn in verzekering gesteld.

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57