76-jarige vrouw komt om het leven door misdrijf Steenwijk

09-11-2009 19:01

Reportage 1 http://www.regiosteenwijkerland.com/index.php?p=nieuws&berichtid=2009...

Steenwijk - Steenwijk - De Belgische politie heeft zaterdag 7 november rond 22.30 uur in Brussel een 23-jarige inwoner van Steenwijk aangehouden. De man wordt verdacht van moord/doodslag op een 76-jarige vrouw uit Steenwijk.

Haar levenloze lichaam werd zaterdagavond omstreeks 18.30 uur aangetroffen in een woning aan de Rozenstraat in Steenwijk. De vrouw, die elders in Steenwijk woonde, is door een misdrijf om het leven gekomen. De aanleiding moet worden gezocht in de relationele sfeer. De recherche van de politie IJsselland heeft een nader onderzoek ingesteld. Onder leiding van de rechter-commissaris is daarnaast een doorzoeking en een forensisch onderzoek in de woning verricht. Het resultaat hiervan was dat de auto van de verdachte aangetroffen werd in Amsterdam en hijzelf in het centrum van Brussel. Zodra dit mogelijk is zal de verdachte overgebracht worden naar Nederland.

Update:

Verdachte moord/doodslag op 76-jarige vrouw is vriend van kleindochter slachtoffer

Steenwijk – De 23-jarige man uit Steenwijk die ervan wordt verdacht een 76-jarige inwoonster uit die plaats om het leven te hebben gebracht betreft de vriend van de kleindochter van het slachtoffer. De man werd zaterdagavond 7 november rond 22.30 uur in Brussel gearresteerd. Het is nog niet bekend wanneer zijn uitlevering zal plaatsvinden. De vrouw kwam door geweld om het leven. Haar levenloze lichaam werd zaterdagavond 7 november omstreeks 18.30 uur aangetroffen in een pand aan de Rozenstraat, zijnde de woning van de kleindochter waar zij en haar vriend voornemens waren te gaan wonen. De verdachte is aangehouden op grond van diverse getuigenverklaringen en uitvoerig politieonderzoek.

Tijdens het forensisch onderzoek in en om de woning aan de Rozenstraat werd zaterdagavond even na 23.30 uur een 41-jarige man aangehouden. Hij liep ongeoorloofd rond op de Plaats Delict (PD) en belemmerde daarmee het politieonderzoek. Hij had het roodwitte lint bij de afzetting kapot getrokken en wilde naar huis. Van politiemedewerkers kreeg hij te horen dat dit mogelijk was, maar dat hij wel binnen moest blijven. De man bleef echter op de PD lopen en wilde niet voldoen aan het bevel of vordering om te vertrekken of naar huis te gaan. Daarom werd hij aangehouden en ingesloten. Na verhoor werd de man heengezonden met een dagvaarding. (Bron: Regio Steenwijkerland)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57