Man valt op boot te Veenoord

10-08-2009 17:11

Reportage 1 http://www.112nederland.nl/Drenthe/nieuws/6618/

Veenoord - Zondagmiddag omstreeks half drie moesten de hulpdiensten van regio Emmen uitrukken voor een persoon die was gevallen op een toekomstig jacht in het havengebied van Veenoord aan de Industrieweg.

De man was druk aan het werk geweest op het dek van de boot om enkele platen te lassen en hield zich daarbij vast aan een stuk ijzer, op de een of andere manier is hij komen te vallen en met zijn heup en rug op enkele ijzer terecht gekomen en had enorm veel pijn aan rug en heup. Hierop werd de ambulance afgeroepen en die hebben meteen de Emmer brandweerlieden laten uitrukken inclusief ladderwagen omdat meteen duidelijk was dat men hem anders niet van het hoge dek hadden gekregen.

Verder hebben de mensen van de brandweer en het ambulance personeel perfect samengewerkt om de man snel van het dek te kunnen krijgen en is per ambulance met rug- en heupklachten naar het Scheperziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek. (Bron: 112 Nederland)

9 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57