Wederom aanrijding op Margijnenenk Deventer

13-08-2009 19:55

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Deventer - In aller vroegte heeft er deze morgen wederom een ongeval plaatsgevonden op de Margijnenenk in Deventer. Dit is het tweede ongeval binnen een week in een straal van nog geen 200 meter.



Rond kwart voor zes hoorde buurtbewoners een enorme knal, een aantal minuten later een boel sirene's die hoorbij dicht bij uitgezet werden. "Zou er dan weer wat gebeurd zijn?" vroeg een bewoner zich nog af. Toen hij naar buiten liep om te kijken of er iets te zien viel, stuitte hij op een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen, midden op de kruising Margijnenenk / Herman Boerhaavelaan.



De personenauto, een grijze Volvo, reed vanaf de Herman Boerhoevestraat het kruispunt op maar zag hier vermoeddelijk een van rechts komende vrachtwagen over het hoofd. Een aanrijding midden op de vrachtwagen vrachtwagen kon niet meer worden voorkomen.



In de personen auto zaten een 34-jarige bestuurder en een 14-jarige bijrijder, beide afkomstig uit Deventer. De veertienjarige jongeman is wegens onzekerheid over zijn letsel door de brandweer uit het voertuig gehaald. Dit gebeurde met behulp van een zogenoemde schaar. Zowel de bestuurder van de auto, als de 29-jarige vrachtwagenchauffeur uit Assen bleven ongedeerd.



De oorzaak van het ongeval is vanmorgen door de Verkeers Ongevallen Analyse onderzocht. Uitslagen hiervan zijn nog niet bekend. Wel was al duidelijk dat de verkeerslich installatie op moment van het ongeval nog niet inschakeld was. (Tekst van: IJsselnieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57